18 - 24 darabhoz:
12 dkg liszt
9 dkg cukor
6 dkg vaj
6 dkg sütőtökpürè
5 dkg mazsola
5 dkg dió/mogyoró
1/2 ek narancshéj
1/2 tk sütőpor
1/2 tk szódabikarbóna
1/2 tk fahéj
Csipet só
9 dkg cukor
6 dkg vaj
6 dkg sütőtökpürè
5 dkg mazsola
5 dkg dió/mogyoró
1/2 ek narancshéj
1/2 tk sütőpor
1/2 tk szódabikarbóna
1/2 tk fahéj
Csipet só
A lisztet, sütőport, szódabikarbónát, fahéjat és a sót tálba szitáljuk, ezután belemorzsoljuk a vajat és porhanyós tésztát készítünk. Hozzáadjuk a sütőtökpürét, cukrot és a naracshéjat. Belekeverjük a mazsolát és a mogyorót, jól összedolgozzuk.
Táskanállal halmokat rakunk egy sütőpapírra és 8-10 perc alatt 190 fokon kisütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése